Ви тут:
PROвсе Спорт Суспільство 

Топ-5 найспортивніших принців у світі

Топ-5 найспортивніших принців у світі

Вони симпатичні, з гарної родини, дуже ввічливі та ще й спортом займаються. Так-так, члени королівських родин можуть по-справжньому здивувати. Їхні таланти не обмежуються ввічливістю та гарними манерами. Принци найвідоміших королівських родин світу постійно працюють над собою та обожнюють різноманітні види спорту.

Ось, топ-5 найспортивніших принців у світі:

Принц Гаррі Уельський (33 роки, Англія)

Раніше про цього королівського красеня ходили різноманітні чутки: хтось приписує йому куріння марихуани, а хтось нових дівчат. Однак, зараз онук Єлизавети ІІ став на правильний шлях та забув про колишні захоплення.

Принц Гаррі активно працює у фітнес-залі. В його тренування входить мікс з силового тренінгу, боксу і кардіо-навантаження. Окрім того, спадкоємцю британської корони подобається регбі, поло і катання на лижах.

Принц Вільям Кембриджський (35 років, Англія)

Третій у черзі на англійський престол, з дитинства мав схильність до спорту. Ще в школі Вільям був капітаном хокейної команди і збірної з регбі, добре грав у футбол і баскетбол, плавав і бігав. А під час навчання в Ітонському коледжі він навіть очолив футбольну команду і зарекомендував себе відмінним ватерполістом.

Даніель, герцог Вестергетландскій (44 роки, Швеція)

Чоловік кронпринцеси Вікторії, не просто поціновувач, він спражній професійний спортсмен. Адже його колишнім основним родом діяльності був професійний інструктаж з фітнесу. Але навіть після одруження герцог не припинив ні займатися спортом, ні вболівати за нього. Більш за все йому подобається гольф та лижні перегони.

Шейх Халід ібн Хамад Аль Халіфа (29 років, Бахрейн)

П’ятий син еміра Бахрейна вже давно визнаний спортсмен країни. У нього сотні сертифікатів про участь у змаганнях та добра половина нагород за призові місця. Крім того, він перший заступник Голови Верховної Ради у справах молоді та спорту, президент Федерації Бахрейну з легкої атлетики та головнокомандувач спеціального королівського полку. Ну чим не чоловік мрії? До речі, за його прихильність ще можна позмагатися.

Принц Амедео (31 рік, Бельгія)

Перший онук бельгійського короля – відомий атлет. Він захоплюється регбі і бігом. А у далекому 2008 році у нього навіть вистачило витримки пробігти Нью-Йоркський Марафон. І серде Його Королівської Високості досі вільне, і ти знаєш, де його шукати.

Джерело: lux.fm

Перейти до вмісту