Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Сучасному ЦНАПу в Полтаві бути: ОДА та міськрада підписали меморандум про взаєморозуміння та співробітництво (ФОТО)

Сучасному ЦНАПу в Полтаві бути: ОДА та міськрада підписали меморандум про взаєморозуміння та співробітництво (ФОТО)

Сьогодні голова Полтавської ОДА Валерій Головко та міський голова Полтави Олександр Мамай підписали меморандум про взаєморозуміння та співробітництво.

Його метою є вдосконалення системи надання адміністративних послуг шляхом створення зручних та комфортних умов для їх отримання, збільшення кількості та покращення якості надання адміністративних послуг. Безпосередньо це стосується реалізації комплексного інвестиційного проекту, яким передбачено будівництво сучасного Центру надання послуг у Полтаві по вулиці Соборності за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів.

Майбутній Центр надаватиме 309 послуг. А за якістю обслуговування громадян, він конкуруватиме з ЦНАПами Вінниці, Рівного та Харкова.

Новий ЦНАП буде площею 2000 кв.м. та двоповерховим. На першому поверсі — три зони — зона очікування, зона інформування та зона обслуговування фронт-офіс. На другому поверсі, зокрема, буде кабінет директора, кімната для переговорів, серверна та архівне приміщення.

– ЦНАП буде розташований в історичній частині нашого міста. Працюватиме для мешканців Полтави та області. Це не просто нова будівля, а якісні послуги. Сподіваюся, що в кінці року ми урочисто відкриємо новий сучасний Центр, – зазначив Валерій Головко.

У свою чергу, Олександр Мамай висловив подяку структурним підрозділам облдержадміністрації та депутатському корпусу обласної ради за взаєморозуміння та співпрацю над даним проектом.

Нагадаємо, що новий ЦНАП у Полтаві має стати одним із найкращих в Україні

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту