Ви тут:
Спорт Суспільство 

Стало відомо, як виглядатиме талісман Олімпійських ігор-2020

Як виглядатиме талісман Олімпійських ігор-2020

У Токіо обрали офіційні талісман до літньої Олімпіади, яка відбудеться в 2020 році. Оргкомітет Ігор представив талісмани Олімпіади та Паралімпіади. Про це пишуть на офіційному сайті Ігор.

Під час створення талісманів огркомітет обрав поєднання традиційного для сучасної японської культури стилю манга і хайтек. Зазначається, що талісмани Ігор обирали школярі – серед всіх претендентів вони вибрали двох супергероїв, яких наділили надзвичайними силами.

“Олімпійський талісман та Паралімпійський талісман мають протилежні особистості. Однак вони поважають один одного, і вони дуже хороші друзі. Вони обидва мають великий дух гостинності. Вони завжди намагаються підбадьорити і заохотити всіх”,– йдеться в описі талісманів.

Як йдеться в описі, талісман Олімпіади має біло-синє забарвлення. Він любить спорт та “відрізняється сильним почуттям справедливості”. Крім того, творці наділили його здатністю миттєво переміщатися в просторі.

Талісман Паралімпіади є парою талісмана Олімпіади, він розфарбований у білий і малиновий кольори. Його характер творці описують як “спокійний, але здатний при необхідності демонструвати величезну силу. У нього є сила внутрішньої гідності і добре серце, яке любить природу. Він вміє розмовляти з камінням та з вітром і пересувати предмети силою погляду.

Перейти до вмісту