Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Програма ПриватБанку “Авто в розстрочку” користується попитом у кременчужан

Програма ПриватБанку “Авто в розстрочку” користується попитом у кременчужан

Прес-офіс ПриватБанку у Полтавській області  нагадує, що з червня 2017 року  ПриватБанк відновив програму “Авто в розстрочку”. Відтипер всі, хто планував придбати власний автомобіль, але не мали на це достатньо коштів, можуть скористатися програмою ПриватБанку. Придбати можна як новий автомобіль, так і автомобіль з пробігом.

Відсоткова ставка по розстрочці на придбання нових автомобілів – до 18% річних, а по авто з пробігом – до 23,9% річних.

 “Власне авто перестало бути нездійсненною мрією. Розстрочка на придбання авто стає менш обтяжливою для щомісячного бюджету клієнта, – говорить керівник Бізнесу споживчого кредитування Кременчуцької філії  ПриватБанку Евген Холод. – Наші спеціалісти при потребі нададуть допомогу в супроводженні угоди та оформленні необхідних документів в сервісних центрах МВС”.

 Угода укладається на термін від 12 до 60 місяців. Комісія – 0%. Перший внесок  – від 10%  від вартості автомобіля. На вживані автомобілі при авансі від 25% оформлення страхування “Каско” – за бажанням клієнта.

 “Я маю свій бізнес, мені вже давно був необхідний мікроавтобус, але бракувало коштів, – говорить клієнт ПриватБанку Сергій Величко. – Скористався програмою “Авто в розстрочку”. Це дуже добре, що банк працює з усіма автосалонами. Для купівлі автомобіля досить взяти рахунок у автосалоні та внести аванс у банку. Рештою питань щодо купівлі автомобіля займається банк. Це дуже зручно!”

Розстрочка на автомобілі в ПриватБанку оформлюється за схемою фінансового лізингу. Перевагами такого виду кредитування для фізичних осіб є оперативність прийняття рішень про надання розстрочки, мінімальний пакет документів для оформлення угоди, оснащення авто системою моніторингу GPS, відсутність комісійних. Окрім цього, на об’єкт лізингу не може бути накладено податковий арешт, обтяження третіх осіб і т. д.

Програма поширюється на нові автомобілі, вартість яких не перевищує 800 тисяч гривень, та на вживані авто з пробігом вартістю до 600 тис. грн. Перший внесок має становити від 10%.

Ознайомитися з детальними умовами, провести розрахунок на кредитному калькуляторі, подати заявку та отримати попереднє рішення по розстрочці можна на сайті або завітавши у будь-яке відділення ПриватБанку у Кременчуці.

Перейти до вмісту