Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

“Проект «Я МАЮ ПРАВО!» має на меті навчити громадян користуватися своїми правам”, – Олег Тимченко

“Проект «Я МАЮ ПРАВО!» має на меті навчити громадян користуватися своїми правам”, – Олег Тимченко

В рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» Головне територіальне управління юстиції у Полтавській області постійно проводить правоосвітню роботу на теренах Полтавщини. 13 лютого 2018 року начальник Головного територіального управління юстиції у Полтавській області Олег Тимченко разом з командою провели виїзні прийоми громадян у Карлівському районі.

«Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» має на меті навчити громадян користуватися своїми правами та захищати їх у разі порушення. Такі виїзди на райони дають нам чудову можливість допомогти громадянам вирішити проблемні питання, з якими вони стикаються у повсякденному житті», – Олег Тимченко.

Роботу мобільного пункту розпочали із прийому громадян на базі Карлівського відділу державної виконавчої служби. Особам, що звернулися на прийом Олег Тимченко розповів про проект «Я МАЮ ПРАВО!», нововведення, запроваджені так званим Законом #ЧужихДітейНеБуває, відкритий Єдиний реєстр злісних неплатників аліментів – #Дошка_Ганьби, он-лайн сервіси та пілотні проекти Міністерства юстиції.

Продовжив свою роботу мобільний пункт консультування на базі Карлівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), де працівники управління влаштували інформаційний майданчик для відвідувачів центру та надавали консультації з питань щодо оформлення субсидій, порядку продовження строку дії та поновлення договору оренди земельної ділянки (паю), процедури і порядоку вступу в спадщину, законодавчо визначених категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правовому допомогу.

Перейти до вмісту