Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Презентували проект Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону

Презентували проект Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону

На засіданні робочої групи зі стратегічного планування експерти Проекту ПРОМІС презентували миргородцям Проект Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону до 2028 року. Вів засідання міський голова, голова Робочої групи Сергій Соломаха.

Днями, у рамках роботи робочої групи презентували та обговорили майбутній документ розвитку миргородської території, а також деталізували план реалізації стратегічних заходів за різними напрямками. Концепція, закладена в основу майбутнього плану розвитку міської території, яка в перспективі розшириться за рахунок земель сільських рад, які виявили бажання долучитися до перспективного розвитку, покликана втілити ідеї та пропозиції громадян, які відібрали експерти та включили до Плану реалізації Стратегії. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Під час засідання також докладно обговорили планові заходи і кроки для реалізації Стратегії та визначили відповідальних осіб за втілення ініціативних компонентів майбутнього документу, підготовленого у співпраці з проектом ПРОМІС.

Міський голова подякував експертам міжнародного проекту та всім небайдужим мешканцям, які долучилися до розробки, так званої, дорожньої карти, за якою у найближчі роки розвиватиметься Миргородський субрегіон.

Ще у ході засідання, обговорили питання щодо створення системи та формування органів моніторингу впровадження Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону.

Після доопрацювання проекту Стратегії, документ буде внесено на затвердження сесії міської ради.

Перейти до вмісту