Ви тут:
Суспільство 

Прем’єра: Monatik представив новий танцювальний кліп “То, от чего без ума”

Прем’єра: Monatik представив новий танцювальний кліп “То, от чего без ума”

І зашифрував у ньому маленьке послання! Про це повідомляє журнал Елль.

Напередодні свого грандіозного концерту в Палаці спорту, Monatik презентував трек «То, от чего без ума». І через три місяці нарешті діждалися його кліпу.

У ньому є все: герої і злочинці, захоплючий сюжет, небезпечні акробатичні трюки, пластинка «Тріо Маренич» та зашифровані послання від мульартиста: 

“На одному з моментів кліпа, можна розібрати граффіті на стіні. У Джекі Чана є сольний альбом, який називається Sing Lung на честь майстра бойових мистецтв XIX ст, а ми назвали свій магазин вінілів Sing Lung уже в честь Джекі. В одному з моментів, можна помітити дівчину, яка кладе диски на стійку. На диску напис “Кохання співає”. Це наш натяк на наступнийий трек”, – розповів Monatik.

Над бійцівськими сценами в кліпі працювала команда професіоналів із Берліну, за плечами яких співпраця з Голівудом.

За постановку традиційно відповідав Денис Стульников:

“Спочатку в нас була команда, яка йшла за Vitamin D. Пройшов кастинг і наші персонажі зявилися самі: Monatik (ідея) у кліпі створює саундтреки днів та ситуацій, вигадує вітаміни, жонглює вінілом; Високий (наполегливість, трудолюбивість, спокій), може водити все – від ракети до автомобіля; Ударний (прагнення, упевненсть), наближається до мрії, оберігає від злого; Мелодія (муза, мотиватор, натхненниця), проникає в чоловічу свідомість, гіпнотизує, управляє, вона – майстер взлому замків та сейфів”. 

Пропонуємо не зволікати й подивитися найгостросюжетнішу роботу мультиратиста.

Перейти до вмісту