Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Полтавців запрошують до бібліотеки УМСА на День дарування книг

Полтавців запрошують до бібліотеки УМСА на День дарування книг

14 лютого крім Дня закоханих, відзначають ще й Міжнародний день дарування книг. Із цього приводу полтавців запрошують до центральної читальної зали УМСА.

В усі роки існування бібліотеки академії, вагомим поповненням її фондів були подаровані користувачами з приватних бібліотек книги: як уже читані, так і зовсім нові. Започаткована 14 лютого 2017 року Акція до Міжнародного дня дарування книг, підтвердила, що традиції меценатства живуть і дотепер у стінах полтавської академії.

Ректор, проректори, завідувачі кафедр, викладачі, студенти, співробітники вишу взяли активну участь в акції. Того дня, до фонду бібліотеки надійшло 240 книг та 48 журналів.

Цього року, на Акції до Міжнародного дня дарування книг,  у центральній читальній залі діятиме великий перегляд літератури “Книги з добрих рук”. На ньому представлять видання, подаровані бібліотеці торік.

Особливої атмосфери і затишку додасть виставка живопису “Гарний настрій” Оксани Хохлової – архітектора, випускниці Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка, презентація якої відбудеться у святковий Міжнародний день дарування книг.

“Тож запрошуємо 14 лютого до центральної читальної зали!”, – написали організатори  на сторінці бібліотеки.

Перейти до вмісту