Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

«Пара–Best-2018»: у Полтаві вшосте відбудеться конкурс краси і талантів

«Пара–Best-2018»: у Полтаві вшосте відбудеться конкурс краси і талантів

Сьогодні відбулася робоча нарада щодо організації та проведення щорічного конкурсу краси і талантів серед студентів коледжів та технікумів «Пара–Best – 2018». Засідання провела директор Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Буднікова. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Розповідаючи про конкурс, Ольга Леонідівна наголосила, що для багатьох його учасників, він став своєрідним стартовим майданчиком для досягнення своєї мрії, для руху вперед:

– Хочу згадати переможця конкурсу 2016 року, вже колишнього студента Аграрно-економічного коледжу Олександра Біляка. Розпочав з конкурсу талантів, а зараз – успішний молодіжний співак гурту Mountain Breeze. Цього року цей гурт бере участь у Національному відборі на Eurovision Song Contest. А Сергій Шабельник, переможець 2017 року, став першим студентським мером міста, який представляв коледж, а не університет чи академію, – нагалосила Ольга Буднікова.

Також, на нараді присутніх ознайомили з положенням про конкурс, вимоги до конкурсантів, особливості конкурсних епізодів. Конкурс оцінюватиме професійне журі за п’ятибальною системою. Організатори звернули увагу на те, що конкурс тематичний та присвячений світу кіно.

Окрім цього, запрошені на нараду учасники «Пара–Best» минулих років поділилися своїми враженнями про конкурс та розкрили деякі секрети успіху цьогорічним учасникам.

– Наша перемога з Марією не залежала лише від нашої пари, а й від тих, хто нас оточує – батьків, друзів, від заступника з виховної роботи, директора коледжу та від організаторів конкурсу, – зазначив Сергій Шабельник, переможець 2017 року. – Це унікальний конкурс, який всиляє віру у власні сили, об’єднує творчу молодь міста, розкриває таланти. Всім перемог!

А Денис Супрун, переможець 2015 року, побажав не боятися експериментувати, бути творчим та головне не пропускати тренування.

Цього року конкурс краси і талантів «Пара–Best–2018» відбудеться 17 квітня у Палаці дозвілля «Листопад» і пройде під тематичною назвою «Полтавський Оскар».

Перейти до вмісту