Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На комісії в Чорнухинській РДА постановили забезпечити надійність експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури

На комісії в Чорнухинській РДА постановили забезпечити надійність експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури

У Чорнухах провели засідання робочої групи з питань забезпечення надійності та безпеки експлуатації об’єктів соціальної інфраструктури. Про це йдеться у повідомленні на сайті Чорнухинської РДА.

У кабінеті першого заступника голови Чорнухинської РДА Миколи Граменка, відбулося засідання постійно діючої комплексної робочої групи з питань організації проведення огляду об’єктів соціальної інфраструктури. Зокрема, навчальних закладів, закладів культури, фізичної культури і спорту, медичного і оздоровчого призначення. А також будівель адміністративного призначення, з метою забезпечення надійності та безпеки експлуатації.

У ході засідання членами робочої групи обговорено і затверджено перелік об’єктів, які потрібно оглянути першочергового на надійність та безпеку експлуатації.

З метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, пов’язаних із незадовільним або аварійним технічним станом приміщень соціальної інфраструктури, керівникам закладів дали доручення скласти реєстр будівель, споруд. А саме тих, що перебувають у незадовільному технічному або аварійному стані, визначити можливість їх подальшої безпечної експлуатації.

Вирішили розробити та затвердити разом з балансоутримувачами об’єктів, невідкладні заходи для забезпечення надійної експлуатації приміщень закладів освіти, охорони здоров’я, інших об’єктів соціально-культурної сфери.

Перейти до вмісту