Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Коли голова Полтавської обласної ради та його заступники прийматимуть громадян у 2018-му

Коли голова Полтавської обласної ради та його заступники прийматимуть громадян у 2018-му

Голова обласної ради Олександр Біленький видав розпорядження про затвердження графіка проведення особистого прийому громадян головою обласної ради, першим заступником та заступником голови обласної ради у 2018 році.

Керуючись статтею 40 Конституції України, статтею 22 Закону України «Про звернення громадян», статтею 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», для забезпечення реалізації прав громадян на звернення встановили, що голова обласної ради Олександр Біленький прийматиме громадян першого четверга непарного місяця з дев’ятої до одинадцятої години; перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод – першого четверга парного місяця з десятої до дванадцятої години; заступник голови обласної ради Анатолій Ханко – четвертого вівторка кожного місяця з дев’ятої до одинадцятої години. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

Виїзні прийоми громадян у територіальних громадах Полтавської області проводитимуть відповідно до планів роботи голови обласної ради, першого заступника голови обласної ради, заступника голови обласної ради.

Прийом громадян здійснюється в приміщенні Полтавської обласної ради за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 45.

З метою економії часу, громадяни можуть попередньо записатися на прийом за тел.: 2-69-62, 56-21-70 або за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 45, к.411

Перейти до вмісту