Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Дорожники Полтавщини перейшли в посилений режим чергування

Дорожники Полтавщини перейшли в посилений режим чергування

У зв’язку з ускладненням погодних умов підрядники Служби автомобільних доріг переведені в посилений режим чергування. Здебільшого проїзд автодорогами державного значення забезпечуватиме дочірнє підприємство «Полтавський облавтодор».

В деяких районах області вже розпочалися заметілі. Станом на 15:30 проблем на автошляхах немає. Покриття на автодорогах сухе. Проїзд забезпечений у повному обсязі. Посилення снігопадів очікується ввечері. Підрядників Служби автомобільних доріг переведено у цілодобовий посилений режим чергування.

– Зараз на чергуванні знаходиться майже 105 механізмів та 140 дорожніх працівників. За необхідності в роботі будуть задіяні піскорозкидачі, солерозподілювачі, навантажувальна техніка, автогрейдери, автомобілі та трактори з навісним обладнанням, роторні снігоочисники. На окремих автошляхах будемо залучати механізми приватних підрядних організацій, – говорить заступник начальника Служби автомобільних доріг Анатолій Мягкохліб.

З метою швидкого реагування на зміну погодних умов в Службі автодоріг та ДП «Полтавський облавтодор» створені оперативні групи. До їх складу увійшли представники відділу технічного контролю та фахівців, що мають досвід зимового утримання. Протягом негоди оперативні групи цілодобово будуть здійснювати контрольні об’їзди основних доріг державного значення Полтавської області та координувати дії підрядних організацій.

– На період погіршення погодних умов радимо населенню без необхідності не виїжджати автотранспортом на дороги, скористатися альтернативним видом транспорту (залізницею), запастися продуктами харчування першої необхідності та ліками, – зазначає директор ДП «Полтавський облавтодор» Віталій Туз.

На період погіршення погодних умов підсилена диспетчерська служба Служби автодоріг. В разі виникнення проблемних ситуацій на дорогах області телефонуйте 050 409 80 01 (цілодобово). За станом проїзду на автодорогах державного значення слікуйте на офіційнійному сайті та сторінці Служби автодоріг у «Фейсбук».

https://www.facebook.com/poltsad/

http://new.pl.ukravtodor.gov.ua/

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Полтавській області

 

Перейти до вмісту