Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Анатолій Ханко: Тільки молодь зможе змінити цю країну, підняти її з колін

Анатолій Ханко: Тільки молодь зможе змінити цю країну, підняти її з колін

Про це заявив заступник голови обласної ради Анатолій Ханко на урочистому відкритті II етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

«Чотири роки тому молодь зрозуміла, що в тій «старій» Україні не можливо жити. Тому вона повстала проти «великої машини», яка складалася із прикормлених «силовиків», продажних засобів масової інформації, корумпованих політиків.  Ніхто не вірив, що можливо перемогти! Але ми це зробили.  На жаль, не обійшлося без жертв: дуже багато патріотів загинуло, – говорить Анатолій Ханко. – Я ще й досі відчуваю кров тих хлопців».

Анатолій Ханко також зазначив, що українські військовослужбовці не припиняють вірити в майбутнє України, уособленням якого сьогодні є молодь.

«Тільки молодь зможе змінити цю країну, підняти її з колін. Ті хлопці, які знаходяться зараз на «нулі», вірять в Вас.  Вони впевнені, що ви станете гідною заміною нинішній «еліті». Ніколи не припиняйте вірити в себе,  адже  Ваша перемога – перемога всієї України».

Перейти до вмісту