Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Військкомат розшукує двох солдатів з Козельщини

Військкомат розшукує двох солдатів з Козельщини

Солдата Віталія  Давида, , 1983 р.н., мешканець села Верхня Мануйлівка, який був призваний 14 березня 2015  року розшукує прокуратура та військкомат.

Він 15 липня 2016 року самовільно залишив військову частину А4590. За фактом скоєння військового злочину Військова прокуратура Чернігівського гарнізону 23.07.2016 року внесла відомості до ЄРДР про кримінальне правопорушення.

Про це повідомили в Козельщинській РДА.

Наразі солдат Давид. знаходиться у розшуку. Так само, як і солдат Бойко Володимир , 1977 р.н., який до призову на військову службу за контрактом 16.08.2016 року проживав в смт Козельщина та селі Лутовинівка. Він самовільно залишив військову частину 1-го листопада 2016 року. Військова прокуратура Сумського гарнізону 23.11.2016 року також внесла відомості до ЄРДР про кримінальне правопорушення за фактом скоєння злочину.

Зазначені військовослужбовці не з’являються за місцем колишнього проживання, де залишилися їх рідні і переховуються у невідомому місці

Козельщинський районний військовий комісаріат звертається до усіх, кому відомо про місце їх знаходження, або є можливість вийти з ними на контакт, з проханням передати їм, що варто добровільно і якомога скоріше повернутися до своєї військової частини, або звернутися до РВК, що гарантує мінімальне покарання та дозволить невдовзі повернутися їм до нормального життя.

 

Перейти до вмісту