Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Відбувся перший етап конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Горбанівського геріатричного пансіонату для ветеранів війни і праці

Відбувся перший етап конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Горбанівського геріатричного пансіонату для ветеранів війни і праці

Сьогодні в Полтавській обласній раді провели засідання першого етапу конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора Горбанівського геріатричного пансіонату для ветеранів війни і праці. Зокрема, розглядали документи поданих претендентів на участь у конкурсі.

Ще в грудні 2015, генеральний підрядник здав у експлуатацію реконструйований корпус Горбанівського геріатричного пансіонату для ветеранів війни та праці. Тоді Валерій Головко зазначав, що утеплення стін, даху, підвального приміщення і технічного поверху, заміну вікон, дверей та системи опалення проводилася коштом Державного фонду регіонального розвитку:

“Маємо надію, що проект виграє конкурс Державного фонду регіонального розвитку — і термомодернізацію проведуть і в інших корпусах пансіонату”.

А от голова профільної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Людмила Овчаренко  підтримала ідею відремонтувати ще й кімнати, в яких мешкають ветерани. Адже ремонт у будівлі не робився з моменту її спорудження ще у 1991 році.

На засіданні обговорили кандидатури учасників і розглянули 4 протокольні питання. Учасники одноголосно проголосували за рішення комісії. Так, розглядали кандидатури на посаду здебільшого з ПНПУ імені В.Г.Короленка.

Учасники повідомили, що рішення конкурсу представлять громадськості на наступному засіданні. Воно відбудеться 16 січня о 10 годині в приміщенні Полтавської обласної ради.

Перейти до вмісту