Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбулося свято Водохреща для дітей із сімей демобілізованих військовослужбовців

У Полтаві відбулося свято Водохреща для дітей із сімей демобілізованих військовослужбовців

Учора Полтавський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з ТРЦ «Київ» організували соціально-мистецьку програму «Святе Водохреща!». На свято запросили 50 дітей із сімей демобілізованих військовослужбовців, які проходили службу в районах проведення антитерористичної операції. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Захід розпочався розповіддю про історію свята Хрещення Господнього, перед дітьми виступив священик християнської церкви – отець Миколай, який окропив усіх присутніх святою водою та побажав здоров’я фізичного та духовного.

Привітала дітей зі святом і директор Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Буднікова, яка завітала до дітей на гостину:

– Вітаю усіх з прийдешнім святом Водохреща. Хочеться побажати батькам та дітям здоров’я, благополуччя та миру. А сьогодні все для вас – розважайтесь, грайте та відпочивайте.

Також, на дітей чекала весела ігрова програма, цікаві конкурси та розваги. А творчі колективи міського Будинку культури – естрадна вокально-хореографічна студія «Новий час-Новое время- Newtime» та творчий центр Наталії Май – приготували для дітей музичну програму. На ігровому майданчику панувала атмосфера гарного настрою. Свято сподобалося і дітям і батькам.

У кінці програми від організаторів свята діти отримали солодкі подарунки, повітряні кульки та білети на ролердром.




Перейти до вмісту