Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці проводять санітарну обрізку дерев

У Кременчуці проводять санітарну обрізку дерев

Наразі бригади КП «Благоустрій Кременчука» проводять санітарну обрізку тих дерев, які мають велику парусність та висоту, а тому несуть загрозу для жителів. Окрім того, використовуючи момент, коли в деревах рух соку на зимовий час призупинено, озеленювачі проводять формульне кронування декоративних дерев. Місця зрізів озеленювачі обробляють фарбою, яка захищатиме дерева від морозів.

За інформацією КП «Благоустрій Кременчука» роботи виконуються вздовж шляхопроводів, на червоних лініях, а також всередині житлових кварталів, тощо. Організовані вони за заявками УЖКГ та на підставі звернень громадян.

Як повідомляють у Кременчуцькій міській раді, за кошти міського бюджету для КП «Благоустрій Кременчука» було придбано автомобіль-вишку з підйомом на 33 метри. З її появою у кременчуцьких озеленювачів не виникає проблем у плані проведення санітарної обрізки високих дерев. Орієнтовно в нашому місті налічується понад 40 дерев висотою до 35 метрів. До цього для проведення висотних робіт підприємство використовувало автомобіль із підйомом 22 метри.

Перейти до вмісту