Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У двох садочках Гадяча зробили дах та утеплили приміщення

У двох садочках Гадяча зробили дах та утеплили приміщення

Відтепер у двох садочках Гадяча діти ходять до відремонтованих приміщень. Нещодавно, за сприяння депутата ВРУ Руслана Богдана, там зробили дах та утеплили фасади.

“Уже інша справа, ніж було торік взимку. Коли приходили батьки на свято, а в актовому залі стояло повно мисок, щоб не текла вода, – розповіла директор ДНЗ “Казка” Валентина Щухомет. – Вихователі, які працюють тут від початку роботи садка, говорять, що так тепло ще ніколи не було. Зараз ми діток можемо роздягти, вони ходять у групах у шортиках та маєчках”.

Затишно, тепло, красиво і гамірно. Така атмосфера у “Казці”: у прямому і переносному сенсі. Дітки із задоволенням ходять на навчання, граються в сучасних кімнатах, весело проводять час.

Депутат Верховної Ради від “Батьківщини” Руслан Богдан зазначив, що ремонт садочків давно був у планах його команди:

“Я не можу контролювати процеси місцеві. Мені потрібні люди, які знають свою справу і справді на своєму місці. Одним із таких є мер Гадяча Володимир Нестеренко. Він мені зателефонував і повідомив, що в одному з садків тече дах. Я якнайшвидше дав розпорядження на виділення коштів. До опалювального періоду ремонтники полагодили всі дірки. Тож тепер дітлахи спокійно ходять у садочок і розвиваються”.

В іншому садочку “Веснянка”, проблема виникла у тому, щоб замінити двері та вікна. Стара будівля, старий фасад – все це приносило незручності та холод у приміщення. Після капітальної заміни температура в групах значно підвищилася.

На фото: зліва – директор садка, мер Гадяча, представник влади

“За всі 40 років тут зроду-віку не було так тепло. Ми вдячні районній владі, а також Руслану Богдану. Він дуже допоміг нам і в оновленні кімнат: привіз нові меблі, будівничі матеріали. Деякі групи ще в стадії ремонту. Проте танцювальний клас ми обладнали за новими стандартами. Щиро вдячні, що депутати відгукуються на наші проблеми і розуміють по-людському”, – розповіла директор ДНЗ “Веснянка” Катерина Сизьон.

У планах депутатів – ремонт інших садків, що знаходять на окрузі.

 

 

Перейти до вмісту