Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

“Це один з найкращих спортивних майданчиків в області”, – Олександр Біленький

“Це один з найкращих спортивних майданчиків в області”, – Олександр Біленький

25 січня перші керівники Полтавської області – голова обласної ради Олександр Біленький та голова ОДА Валерій Головко – здійснили спільну робочу поїздку до Решетилівського району.

Разом із народним депутатом України, головою підкомітету з питань оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Артуром Герасимовим, народним депутатом України Олегом Кулінічем, заступником голови обласної ради Анатолієм Ханком, заступником голови облдержадміністрації Романом Товстим, головою Решетилівської райдержадміністрації Романом Перепелицею, начальником Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олександром Буцьким, директором Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Тимофієм Голбаном та директором Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Оленою Харченко керівники області взяли участь в урочистій церемонії відкриття новозбудованого футбольного майданчика, який увійшов до вже діючого спортивного комплексу Решетилівського аграрного ліцею імені І.Г.Боровенського. Спортивний майданчик має футбольне поле зі штучним покриттям та трибуну, розраховану на 180 глядачів.

Загальна кошторисна вартість будівництва об’єкта становить 2835,686 тис. грн.

“Це найбільший та найкращий майданчик в області. Фактично він був побудований за місяць, але у зв’язку із погодними умовами, ми відкриваємо його тільки зараз. Цей спортивний комплекс хочемо також доповнити вуличними тренажерами, велодоріжками, роледромом та скейтдром, щоб не лише учні аграрного ліцею, а й всі решетилівчани могли тут відпочивати”, – зазначив голова обласної ради Олександр Біленький.

Почесні гості привітали решетилівчан із знаменною подією у житті територіальної громади, розрізали символічну стрічку та зробили традиційний удар по воротах.

 

“На цей  майданчик аграрного ліцею було виділено 2,8 млн грн із обласного бюджету. Це найбільший і, мабуть, найкращий майданчик зі штучним покриттям в області, який був побудований за місяць та розрахований на 180 глядачів”, – зазначив Олександр Біленький.

Ми чітко виконуємо свої обіцянки, які давали місцевій громаді. Відкриваємо спортивний майданчик, бо спорт є одним із пріоритетних напрямків роботи полтавської влади. Цьогоріч ми запланували відновити і створити по області близько 40 майданчиків. І це тільки початок нашої продуктивної роботи. Коли говоримо про дітей, про наше майбутнє, про здорову націю, повинні завжди казати й про спорт. Нині на Полтавщині 62 відсотки дітей, які не ходять на фізкультуру. Це дуже негативний показник. Тому потрібно впроваджувати й поглиблювати заняття спортом, бо це позитивно впливає на здоров’я нації, на її майбутнє. Добре, що краяни мають змогу лікуватися в якісних медичних закладах області, але чим більше вкладемо коштів у спорт, тим здоровішим буде населення”, – зазначив Валерій Головко.

 

Перейти до вмісту