Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Ще одна школа Кременчука підключена до програми “Карта для харчування” від ПриватБанку

Ще одна школа Кременчука підключена до програми “Карта для харчування” від ПриватБанку

Школи Кременчука поступово переходять на сучасні технологі в шкільних їдальнях і буфетах, зокрема – на нову систему оплати обідів за допомогою приватбанківських пластикових карток, а саме Картки Юніора.

Днями POS-термінал ПриватБанку для оплати харчування встановлений у Ліцеї інформаційних технологій №30 м. Кременчука.

 “Це вже другий навчальний заклад Кременчука, який підключено до програми “Карта для харчування” від ЮніорБанку, – говорить керівник напрямку ЮніорБанк  Кременчуцької філії ПриватБанку Інна Немченко. – Тепер навчальні заклади менше мають справу з готівкою, а батьки завжди можуть дізнатися, чи обідала  їх дитина. До того ж, впровадження банківських карток для дітей навчить їх правильно витрачати гроші”.

 Також  школярі застраховані від таких неприємних  інцидентів, як втрата готівки або крадіжка грошей. Навіть якщо дитина втратить картку, нею ніхто не скористається. Протягом декількох хвилин після того, як школяр розплатився Карткою Юніора, на телефон батькам приходить SMS-повідомлення про суму покупки й торгову точку, де вона здійснена. По-друге, батьки можуть обмежити можливість знімати готівку з картки. Третій варіант контролю – встановлення щоденного ліміту витрат. Словом, можна бути впевненим, що всі виділені школяреві гроші не зникнуть за пару годин.

 Безкоштовну Картку ЮНІОРА для дитини завжди можна замовити на сайті.

Якщо школу, де навчаються ваші діти, не підключено до програми «Картка для харчування» від ЮніорБанку, ви можете підняти це питання на батьківських зборах, описавши переваги, які отримає школа.

 Окрім можливості здійснювати платежі за допомогою пластику, разом з Карткою Юніора діти отримують й інші переваги: для них безкоштовним є навчання у Бізнес-Школі від ЮніорБанку, проводяться екскурсії до відділень ПриватБанку, вони беруть участь у  бізнес-квестах та інших цікавих заходах.

Перейти до вмісту