Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Офіцери 1-ї роти 16 ОМПб зустрілися з полтавськими студентами

Офіцери 1-ї роти 16 ОМПб зустрілися з полтавськими студентами

У музеї історії ВДНЗУ «УМСА» відбулася урочиста зустріч викладачів, співробітників, студентів та волонтерів загону «Єдність»  академії з офіцерами 16 – го ОМПб І роти названої “Авдіївська”, яка починала військові операції зі звільнення Авдіївської “промки”. У тому числі зі співробітником академії, головою Ради ветеранів, майором запасу Вікторм Лебедєвим.

Офіцери розповіли про нагальні проблеми сьогодення української армії, зупинилися на необхідності проведення національно-патріотичної та виховної роботи серед студентської молоді в контексті військових дій, обговорили специфіку роботи та роль медика на війні, наголосили на гострій необхідності кваліфікованої медичної допомоги на передовій, важливості оволодіння додатковими знаннями та навичками для надання допомоги в умовах війни та подальшій фізичній і психологічній реабілітації бійців.

Також воїни ознайомилися з експонатами та в урочистій атмосфері передали до музею особисті речі та атрибутику.

Від імені ректора академії професора Вячеслава Ждана щиро привітала та подякувала мужнім захисникам за їх відвагу та героїзм, що стали прикладом для молоді, практичний психолог Центру управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю Т.М. Климач.

Провели круглий стіл «Героїзм учасників АТО – запорука патріотизму студентської молоді», де учасники обговорили перспективний план заходів в академії з воїнами АТО, питання виховання молоді на особистому прикладі героїв-захисників та участь студентського активу академії у військово-патріотичних заходах області та міста.

 

Перейти до вмісту