Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Культовий серіал “Всі жінки відьми” знову виходитиме на екрани

Культовий серіал “Всі жінки відьми” знову виходитиме на екрани

Американський телеканал CW замовив пілотну серію нової версії знаменитого серіалу “Всі жінки відьми”, який виходив з 1998 по 2006 роки.


Незважаючи на те, що акторський склад не розголошують, відомо, що сюжетна лінія і персонажі серіалу “Всі жінки відьми” (“Charmed”) не зміняться. Сестри Пайпер, Фібі і Прю продовжать боротися зі злими магічними силами за допомогою чаклунства, проте дія серіалу буде перенесена на 2018 рік.

Раніше передбачалося, що нові “Всі жінки відьми” стануть приквелом, а чародійки опиняться в середині 1970-х років. Але пізніше пробний сценарій був змінений, а концепт переглянутий. В основу нового серіалу ляже історія, яку створила Дженні Снайдер Урмен, автор серіалу “Незаймана”.

Оригінальний серіал “Всі жінки відьми” виходив з 1998 по 2006 рік. За цей час глядачі подивилися вісім сезонів історії про трьох сестер, які відкрили в собі паранормальні здібності і використовували їх для боротьби з темними силами. В оригінальному телепроекті знімалися Холлі Марі Комбс, Аліса Мілано, Шеннен Догерті і Роуз МакГоуен.

Перейти до вмісту