Ви тут:
Суспільство 

Кондратюк назвав найкращі українські хіти 2017-го

Кондратюк назвав найкращі українські хіти 2017-го

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк вважає, що за останній час український шоу-біз поповнився справді якісними піснями.

Зокрема, Кондратюк назвав найкращі, на його думку, україномовні хіти 2017 року.

“Голий король” Бумбокса, “Журавлі” The Hardkiss, пісня Бабкіна українською мовою “Де би я”. У нього ж ще гарна пісня “Пробач”. У Шурова було два класних проекти. У Барських класні пісні. Гарна українська пісня у Tayanna – “Шкода”. Мені подобаються всі пісні гурту “Антитіла”. Я от з подивом не так давно для себе відкрив гурт “Без Обмежень”. Ще до того, як пройти у Х-Фактор, вони були в мене на “Караоке”. Зараз є, що послухати”, – розповів Кондратюк.

За словами продюсера, історія із закриттям російського ринку і квотами дала про себе знати.

“У ранковий прайм, коли я везу доньку до школи, вдосталь україномовної музики. Від світових трендів ми відстаємо, тут я можу погодитись з музичними критиками. Але так завжди було. Росіяни он при їхніх грошах теж відстають. При цьому відсутність російської музики абсолютно не бентежить. Для мене пісні Кіркорова вже давно перестали бути сучасними. Це якийсь треш в стилі Винника. Винник теж співає трешові пісні в музичному сенсі, це пісні кінця ХХ століття. Та у мене і передача звідти ж: його пісня “Ніно” на ура йде”, – зазначив продюсер.

Водночас Ігор Кондратюк резюмував, що як би він не ставився до творчості Винника, Полякової чи гурту “Время и стекло” – у кожного стилю є свої фанати.

Програма Караоке на Майдані досі йде по ТБ - фото 219665
Джерело: glavcom.uа
Перейти до вмісту