Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Голова Полтавської райдержадміністрації І.Карімов провів оперативно-розпорядчу нараду

Голова Полтавської райдержадміністрації І.Карімов провів оперативно-розпорядчу нараду

Підготовка до зимового періоду – про стан доріг в Полтавському районі, про врегулювання механізмів співпраці з ОТГ – обговорили на засіданні ради.

Із керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, служб, установ району розглянули першочергово питання готовності до роботи в зимовий період комунальних підприємств району. Опрацювали питання на розгляд чергового засідання сесії районної ради, регулювання діяльності та співпраці з новоствореними ОТГ.

За інформацією, наданою Департаментом будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства облдержадміністрації, провели тендер на обслуговування та ремонт доріг, балансоутримувачем яких є облдержадміністрація. Територію Полтавського району обслуговуватиме підприємство «Полтавабудсервіс плюс».

У Службі Автомобільний доріг у Полтавській області повідомили, що філією «Полтавський райавтодор» спеціалізована техніка готова для роботи в зимовий період (боротьби з зимовою слизькістю, очистки доріг від снігу, ліквідації снігових заметів). Обладнали побутові приміщення та пункти обігріву для бригад, що будуть задіяні на зимовому утриманні доріг. Робітників та механізаторів, що взимку виконують роботи, забезпечують теплим спецодягом.

Сільським головам рекомендовано забезпечити в зимовий період розчистку автомобільних доріг до об’єктів життєзабезпечення населених пунктів. Для ліквідації снігових заметів задіять техніку комунальних підприємств та підприємств і установ, які мають відповідну техніку для виконання такого виду робіт, йдеться на сайті Полтавської РДА.

Також голова райдержадміністрації привітав начальника відділу культури і туризму РДА Л.А.Тягнирядна, та вручив Подяку Архієпископа Полтавського та Кременчуцького Федіра та голови Полтавської обласної державної адміністрації В.А.Головка  за участь в Полтавському обласному фестивалі театралізованого дійства творчому колективу «Веселі солохи».

На порядку денному заслухали питання інвентаризації захисних споруд Полтавського району, за яким доповів головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, транспорту, будівництва та цивільного захисту В.Віннік. Та питання стану архівних справ в архівному відділі райдержадміністрації.

Участь в нараді голови РДА взяв заступник голови районної ради О.Івженко. Після закінчення наради надали відповідні доручення.

Перейти до вмісту