Ви тут:
Культура Суспільство 

“Диво-жінка-2” стане першим фільмом, на зйомках якого врахують інструкції щодо сексуальних домагань

“Диво-жінка-2” стане першим фільмом, на зйомках якого врахують інструкції щодо сексуальних домагань

Новий американський супергеройський бойовик «Диво-жінка-2» створять відповідно до нової інструкції по запобіганню сексуальних домагань.

«Диво-жінка-2» стане першим фільмом, на зйомках якого будуть враховані інструкції щодо сексуальних домагань

Про це повідомляє «112 Україна» з посиланням на The Verge.

Відзначають, що блокбастер стане першим фільмом, який офіційно впровадить у виробництво принципи, розроблені Гільдією продюсерів США.

Інструкція містить низку правил – зокрема, перед початком виробництва фільму всі члени знімальної групи повинні проходити персональне тренування по запобіганню сексуальних домагань. Продюсери зобов’язані забезпечити доступний механізм, що дозволяє повідомити про випадки домагань.

Наголошується, що всі повідомлення про неналежне поводження повинні бути зустрінуті з співпереживанням по відношенню до передбачуваної жертви і ретельно перевірені, враховуючи при цьому, що одна лише заява «не визначає вину». Всі скарги та свідчення слід документувати.

Прем’єра «Диво-жінки-2» запланована на 13 грудня 2019 року. Режисером фільму виступила Петті Дженкінс, яка створила першу частину. Як повідомляли раніше, «Диво-жінка» став найприбутковішим фільмом, знятим режисером-жінкою.

Перейти до вмісту