Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Дорогу на Кременчук ремонтуватимуть і в 2018 році

Дорогу на Кременчук ремонтуватимуть і в 2018 році

За 2 останніх роки Службою автомобільних доріг у Полтавській області проведений значний обсяг робіт з реабілітації автодороги М-22 Полтава-Олександрія. За цей час відремонтовано більшу частину покриття. У 2018 році планується продовження робіт. 

Враховуючи стан автомобільної дороги загального користування М-22 Полтава-Олександрія на початок 2016 року, Полтавською обласною державною адміністрацією та Укравтодором було поставлено завдання першочергово попередити повне руйнування дороги та припинення транспортного сполучення.

Служба автомобільних доріг,  як балансоутримувач цієї дороги, замовила проектно-кошторисну документацію.

До неї з початком робіт довелося вносити корективи, пов’язані зі зміцненням основи дороги. Для посилення дорожнього одягу був запропонований метод холодного ресайклінгу, який до цього практично не застосовували на автомобільних дорогах Полтавської області, – розповідає начальник Служби автодоріг Володимир Трояновський.

Влаштування покриття відбувається в декілька етапів: вирівнюючий, нижній та верхній шари. За такий короткий термін виконати весь обсяг робіт було неможливо, тому на дорозі є ділянки як готові до вводу в експлуатацію, так і ті, де необхідно ще виконувати роботи.  За два роки вже було відремонтовано понад 60 кілометрів цього автошляху.

Служба автомобільних доріг просить учасників дорожнього руху бути уважними на тих ділянках, де роботи не завершені. Інформуємо, що у 2018 році ремонт буде продовжений. У планах відремонтувати від 6 до 97 кілометра. Загальна протяжність дороги 111, 2 км.

 

Перейти до вмісту