Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Дочка Сінді Кроуфорд з’явилася в незвичайному вбранні на показі Valentino

Дочка Сінді Кроуфорд з’явилася в незвичайному вбранні на показі Valentino

16-річна модель продемонструвала образ з пишною рожевою капелюхом.

<p style="text-align: justify;">Сінді Кроуфорд з дочкою. Фото: Instagram</p>
Фото: Instagram
 У столиці Франції пройшов показ весняно-літньої колекції Valentino. Дизайнер П’єрпаоло Піччолі представив колекцію сезону весна-літо 2018.

Дочка Сінді Кроуфорд, яка вперше знялася для обкладинки французького Vogue, з’явилася на подіумі в незвичайному вбранні кольору фуксії з об’ємнім коміром, який гармоніював з орігінальним головним убором.

з’явилася на подіумі в незвичайному вбранні кольору фуксії з об’ємним коміром, який гармоніював з оригінальним головним убором.Обличчя 16-річної моделі Кайі Гербер закривав пишний рожевий капелюшок з пір’ям авторства Філіпа Трейсі, а тіло – надмірно об’ємна сукня.

1_3787

Раніше ми повідомили, що супермодель Сінді Кроуфорд і її дочка – 16-річна Кайя Гербер – стали почесними гостями відкриття виставки модельєра Аззедіна Алайї (дизайнер помер 18 листопада 2017), яка відбулася в рамках Тижня високої моди в Парижі.

У рамках Тижня високої моди в Парижі відбувся показ Дому Chanel сезон весна-літо 2018. У показі взяла участь 16-річна Кайя Гербер, а в фіналі до глядачів вийшов хрещеник Лагерфельда Хадсон Кроеніг (батько хлопчика топ-модель Бред Кроеніг). Йому доручили розкидати квіти перед дефіле “нареченої” в незвичайному комплекті з пір’ям.

Джерело: segodnya.ua

 

Перейти до вмісту