Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Для хлопців Кременчуцької виховної колонії відбулось театралізоване дійство

Для хлопців Кременчуцької виховної колонії відбулось театралізоване дійство

Учора до вихованців державної установи «Кременчуцька виховна колонія» із святковим концертним дійством завітали актори театру «Мелах».

Вихованці радо зустріли своїх улюблених артистів, які завітали до колонії вже не вперше. Гості відразу своєю акторською майстерністю захопили увагу глядачів в залі.

Перед початком дійства з хлопцями пограли в різні рухливі ігри, під час яких потрібно було зобразити та відгадати визначених персонажів. Родзинкою зустрічі став театральний  виступ молодих акторів.  Об’єднання самодостатніх творчих особистостей,  зі своєю певною життєвою позицією, поговорили з вихованцями на актуальні духовні та соціальні теми інструментами театру.

Вистава розкрила суть таких соціальних явищ і процесів як толерантність, любов і зло, відданість і зрада, повага і презирство. Цілий вир емоцій панував у залі. Юнаків підкорило неординарне авторське бачення, яскраві декорації і костюми, музичний супровід, талановита гра акторів. Дійство нагадало усім присутнім про те, що у такому непростому, інколи навіть жорстокому сучасному світі людська щирість, доброта, безкорисливість все-таки цінуються і стоять вище за лицемірство і прагнення наживи.

Пісні, які супроводжували гру, торкнулися душі кожного, адже розповідали про прості, але вічні істини – милосердя та духовну родинну єдність. Вистава заставляла глядачів сміятися, іноді – плакати, переживати безліч емоцій, і щоразу – щиро. Наприкінці актори зірвали шквал аплодисментів від хлопців та співробітників колонії.

«Жива зустріч із акторами театру є одним із засобів формування мистецької та соціальної компетентностей юнаків. Вистава справили незабутнє враження на вихованців», – зазначив начальник колонії Олександр Сайко.

Заступник начальника Кременчуцької виховної колонії Олена Удовицька

 

Перейти до вмісту