Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Через негоду, на Полтавщині діятимуть два пункти відстою вантажних автомобілів

Через негоду, на Полтавщині діятимуть два пункти відстою вантажних автомобілів

У зв’язку із ускладненням погодних умов і дорожньої обстановки у Київській області, на Полтавщині, зокрема на автодорозі Київ-Харків, у бік Києва, буде тимчасово обмежений рух вантажних автомобілів.

На Полтавщині пункти відстою будуть на автодорозі Київ-Харків у межах села Супрунівка Полтавського району та у межах міста Лубни.

“До таких заходів доводиться вдаватися для надання допомоги учасникам дорожнього руху в Київській області. А саме: для ліквідації кілька кілометрової корки, створення умов дорожним організаціям для прочищення автодороги від снігового покрову та надання допомоги учасникам дорожнього руху, які застрягли. Просимо учасників дорожнього руху із розумінням віднестися до роботи поліції, рятувальників та дорожніх служб. Адже все робиться виключно для вашої безпеки”, – повідомив начальник відділу комунікації Юрій Сулаєв на своїй сторінці у facebook.

Водіям, які мають власні транспортні засоби рекомендують утриматися від поїздок на далекі відстані (особливо в бік Києва) та користуватися громадським транспортом.
У разі виникнення будь-яких проблем чи небезпеки негайно звертайтеся до поліцейських або телефонуйте 102.

Перейти до вмісту