Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

З 29 листопада знизилися тарифи на послуги з централізованого холодного водопостачання та водовідведення, — «Полтававодоканал»

З 29 листопада знизилися тарифи на послуги з централізованого холодного водопостачання та водовідведення, — «Полтававодоканал»

З 29 листопада  НКРЕКП виключила з тарифу витрати на періодичну повірку, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) квартирних засобів обліку води.

З 29 листопада вводяться в дію нові зменшені тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем). Із тарифів, що діють з 1 жовтня минулого року виключено витрати на періодичну повірку, обслуговування та ремонт (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) квартирних засобів обліку води. Про це повідомили в прес-службі «Полтававодоканалу».

Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 02.11.2017 №1344, внесено зміни до постанови цієї ж комісії від 26 листопада 2015 року №2868.

Зазначену постанову опубліковано в офіційному друкованому виданні — газеті «Урядовий кур’єр» від 28 листопада 2017 року №224.

Вартість послуг «Полтававодоканалу» відтепер така:

  • послуга з централізованого постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових мереж) – 6,76 грн/м3 (без ПДВ) або 8,112 грн/м3 (з ПДВ).

  • послуга з централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових мереж) – 5,27 грн/м3 (без ПДВ) або 6,324 грн/м3 (з ПДВ). Детальніше з попередніми тарифами можна ознайомитися тут: http://www.vodokanal.poltava.ua/normy-ta-tarify/.

Вказані тарифи вводяться в дію з 29 листопада цього року, тобто з учорашнього дня.

Перейти до вмісту