Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Як юридичним особам зареєструватися у «Кабінеті споживача» від «Полтавагазу»

Як юридичним особам зареєструватися у «Кабінеті споживача» від «Полтавагазу»

Десятки тисяч побутових споживачів «Полтавагазу» успішно передають дані, відслідковують щомісячні нарахування і стан сплат у «Кабінеті споживача». Та варто зазначити, що така функція доступна і для непобутових споживачів (юридичних осіб).

Що таке «Кабінет споживача» для непобутових осіб?

Як і у випадку з «Кабінетом споживача» для фізичних осіб, цей інструмент для юридичних осіб — окремий розділ на сайті «Полтавагазу». За допомогою нього можна передавати показники споживання природного газу, бачити стан сплати за послугу тощо.

Де знаходиться сервіс на сайті?

«Кабінет споживача» для непобутових споживачів доступний за посиланням (http://poltavagaz.com.ua/person/index.php). Перейти до нього можна й зі стартової сторінки сайту «Полтавагазу».

Як зареєструватись у «Кабінеті споживача» для непобутових споживачів?

Така реєстрація навіть простіша, ніж у випадку фізичної особи. Перейшовши за вищевказаним посиланням, оберіть розділ «Реєстрація» і вкажіть відповідні дані:

«ЄДРПОУ»: його має кожна юридична особа.

«Телефон +380*********»: вказуєте номер мобільного телефону, який «прив’язаний» у базі до підприємства.

Потім тисніть «Вислати СМС з паролем на номер телефону» і, отримавши пароль, переходьте до розділу «Авторизація».

Якщо ж до вашого ЄДРПОУ номер мобільного ще не прив’язаний, то потрібно зробити це, обравши розділ «Зареєструвати телефон».

Заповніть необхідні дані (зокрема, ЕІС код для споживача) та натисніть «Відправити заявку на реєстрацію». Розгляд звернення і перевірка даних може тривати протягом доби. Це потрібно, аби захистити ваші персональні дані.

Після того, як служба обліку підтвердить реєстрацію заявки, на вказаний номер надійде SMS з паролем.

Надісланий пароль — постійний: не потрібно кожного разу отримувати новий. Втім, така можливість є, якщо в ній є потреба (наприклад, забули раніше наданий пароль).

Як увійти до «Кабінету споживача»?

П ісля реєстрації перейдіть на вкладку «Авторизація». У меню, що відкриється при цьому, заповніть два рядки: ЄДРПОУ та шестизначний пароль, який прийшов вам через SMS.

Перейти до вмісту