Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Вперше у Полтаві пересувна виставка цікавої науки “Ландау Центру”

Вперше у Полтаві пересувна виставка цікавої науки “Ландау Центру”

Місце та час проведення: 16 грудня 2017 року, Полтавська обласна рада, у холі 1 поверху (вул. Соборності 45) о 12:00 год.

Організатор: комунальна установа «Обласний молодіжний центр» Полтавської обласної ради та Управління у справах сімї, молоді та спорту ОДА

16 грудня до Полтави вперше завітає «Пересувна виставка цікавої науки» від Навчального центру «ЛандауЦентр» Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. «ЛандауЦентр» – найпопулярніше на сьогодні місце у Харкові, де навчання перетворюється на задоволення, а процес пізнання стає сенсом життя.

Мета виставки – стимулювати відродження втраченого інтересу до науки (насамперед у молоді). Формат також дозволяє безпосередньо залучати до наукової активності глядачів – для дітей і дорослих будуть проведені майстер-класи та досліди, які дозволяють відтворювати всі експерименти власноруч. Виставка діятиме з 12:00 до 15:00 год. та планується охопити близько тисячі відвідувачів. Цільова аудиторія виставки – учнівська, студентська молодь, а також, працююча молодь. Вхід на виставку вільний, участь безкоштовна.

Перейти до вмісту