Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Ворскла завершила футбольний рік – перемогою

Ворскла завершила футбольний рік – перемогою

Неймовірний фарт “Олександрії” вже на 3-й хвилині. Після подачі кутового Чеснаков пробив головою, і якимось дивом оборонець вибив м’яч з лінії воріт.

Дещо згодом Кулач відірвався від оборонців, з лівого флангу віддав на Коломойця, та на Юрія вже чатували, і удар не вийшов. Кулач на 15-й хвилині спробував влучити з-за меж карної зони – невдало, поруч із правою стійкою.
Кілька неприємних “уколів” біля воріт Шуста кілька хвилин по тому, а відповіддю за це став гол Кулача, який став радістю для кількох сотень фанатів на трибунах – 1:0.


Кілька разів господарювали у карній зоні полтавців “жовто-чорні”. Відверто після прострілу на дальній штанзі пробачив гостей Ребенок, пробивши вище “рамки”. Та реабілітувався 82-й номер дуже швидко, в одній з найближчих атак віддавши відмінний пас на Коломойця, і Юрій забив своїй колишній команді – 2:0.
Із гола-красеня розпочався другий тайм. Кобахідзе, як то кажуть, показав управо, а пішов вліво, й одразу ж пробив – ефектно під поперечку – це 3:0.
Нічого іншого не лишалось олександрійцям, окрім як іти в атаку великими силами. І їх потуги могли принести результат як мінімум у двох епізодах. Тут вже Шуст заслужив свою порцію оплесків.
Відмінний дальній удар від Шарпара на 80-й хвилині, з яким щоправда впорався Паньків.
У кінці гри Запорожан закинув м’яч у штрафний майданчик, Куліш скинув на Гітченка, і після прицільного удару останнього рахунок став – 3:1

Перейти до вмісту