Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Волонтерів Полтавщини нагородили почесними грамотами та нагрудними знаками (ФОТО)

Волонтерів Полтавщини нагородили почесними грамотами та нагрудними знаками (ФОТО)

Сьогодні, під час засідання круглого столу з нагоди Міжнародного дня волонтера, заступник голови Полтавської ОДА Роман Товстий та заступник голови Полтавської обласної ради Анатолій Ханко нагородили почесними грамотами та нагрудними знаками волонтерів Полтавщини.

“Кожний свідомий громадянин України — волонтер, а ви найяскравіші представники волонтерського руху Полтавщини. Коли волонтер надає допомогу, він отримує безцінні речі — стає духовно вищим, досконалішим, стає частиною того добра, на якому тримається світ. Тому хочу подякувати вам за небайдужість, за те, що не стоїте осторонь. Ваша щоденна робота та самовіддача заслуговують на найбільшу повагу”, – зазначив Роман Товстий.

Під час круглого столу, волонтери області ділилися спогадами: поїздками в зону АТО, проведенням акцій, пошиттям одягу, виготовленням поробок та оберегів для воїнів.

“Наша допомога розпочалася з Майдану. Спочатку ми готували їжу та приносили одяг. Потім я шила маскхалати, які відвозили нашим воїнам. Під час пошиття халатів я молилася, тому вони були намолені. А розвідники розповідали, що мої халати витримують десять та більше походів, коли інші лише три”, – розповіла волонтерка з Ковалівки Ольга Сакало.

Також волонтерів привітав Анатолій Ханко:

“Волонтер — це могутній єднальний чинник у суспільстві, потужна опора та підтримка. Головне значення волонтерства полягає не стільки у матеріальній площині, як у людських взаєминах. Хлопці з перших днів війни відчувають вашу підтримку. Бажаю всім наснаги та віри у перемогу України”.

Перейти до вмісту