Ви тут:
Суспільство Україна 

Військове радіо “Армія FM” отримало FM-частоти в Покровську і Костянтинівці

Військове радіо “Армія FM” отримало FM-частоти в Покровську і Костянтинівці

Прес-центр Штабу АТО повідомляє: військове радіо «Армія FM» стало переможцем конкурсу на мовлення на території проведення АТО.

За інформацією Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, 7 грудня відбулося підбиття підсумків конкурсу на мовлення з використанням вільних радіоканалів у населених пунктах на території проведення антитерористичної операції, пише Урядовий портал.

На частотах 102,4 МГц у м. Костянтинівка та 101,4 МГц у м. Покровськ Донецької області мовитиме Центральна телерадіостудія Міністерства оборони України, м. Київ («Армія ФМ»). Переможцем на частоті 91,5 МГц у м. Бахмут Донецької області стало ТОВ «Телерадіокомпанія «Вільне радіо», м. Київ («Вільне радіо»).

Обсяг мовлення на зазначених частотах – 24 години на добу.

Конкурсними умовами передбачені такі вимоги до програмної концепції: в загальному обсязі мовлення не менше ніж 15 відсотків має становити частка соціально важливих програм (інформаційних і соціально-політичних) для забезпечення інформаційних потреб громадян; дозволяється ретрансляція лише програм суспільного мовлення.

Перейти до вмісту