Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

В ОДА провели нараду щодо використання у 2017 році субвенції з державного бюджету

В ОДА провели нараду щодо використання у 2017 році субвенції з державного бюджету

Сьогодні, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Олега Пругла, відбулася нарада в режимі відеоконференцзв’язку з питань використання у 2017 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/капітальний  ремонт/реконструкцію малих групових будинків, будинків підтриманого проживання, будівництво/придбання житла для дитячих будинків сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, виготовлення проектно-кошторисної документації. Про це повідомили у Полтавській ОДА.

Участь у нараді взяли представники юридичного відділу апарату  облдержадміністрації, Департаменту фінансів, Департаменту будівництва, містобудування і архітектури та житлово-комунального господарства, служби у справах дітей облдержадміністрації, Полтавського обласного центру соціальних  служб для сім’ї, дітей та молоді, міські голови, голови райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, їх заступники, а також працівники, відповідальні за вирішення організаційних питань, пов’язаних з використанням вищезазначеної субвенції. В ході наради заслухано представників міст та районів щодо готовності використання субвенції.

За підсумками наради заступником голови облдержадміністрації Олегом Пруглом поставлено завдання райдержадміністраціям, рекомендовано міськвиконкомам, об’єднаним територіальним громадам до 07 грудня 2017 року надіслати службі у справах дітей обласної державної адміністрації пропозиції щодо необхідних обсягів субвенції на вищезазначені цілі, додавши відповідні документи.

Перейти до вмісту