Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтавській ОДА створили 7 робочих груп «Координаційних рад з підтримки та розвитку ОТГ»

У Полтавській ОДА створили 7 робочих груп «Координаційних рад з підтримки та розвитку ОТГ»

Сьогодні відбулася нарада з головами ОТГ Полтавщини. Разом із ними визначали склад робочих груп, представники яких разом із фахівцями важливі соціальні сфери.

Всього створено 7 робочих груп «Координаційних рад з підтримки та розвитку ОТГ Полтавщини»: «Розвиток спорту», «Надання якісних медичних послуг», «Удосконалення мережі освітніх закладів», «Покращення екологічного середовища», «Забезпечення соціального захисту населення», «Підвищення будівельної активності, розвитку транспортної інфраструктури та ЖКГ» та «Розвиток культури». Про це на своїй сторінці у соцмережі написав голова Полтавської ОДА Валерій Головко.

Керівники управлінь та директори профільних департаментів очолять координаційні ради. А їхніми представниками будуть очільники громад. Деякі із них увійшли до складу кількох робочих груп — все за власним бажанням.

– Крім того, разом із присутніми обговорили план роботи на наступний рік. І її вистачить кожному. Наша мета — підвищити якість надання послуг у кожній сфері. У цьому напрямку і працюватимемо, – повідомив Валерій Головко.






Перейти до вмісту