Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відкрили соціальну фотовиставку «Без бар’єрів!» (ФОТО)

У Полтаві відкрили соціальну фотовиставку «Без бар’єрів!» (ФОТО)

1 грудня року на першому поверсі ТЦ «Київ» відбулось відкриття щорічної соціальної фотовиставки «Без бар’єрів!». Дана виставка приурочена до Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначають 3 грудня. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Фотовиставка організована фізкультурно-спортивним клубом інвалідів «Віра», Полтавським міським заклад-центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за сприяння Управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому.

Мета фотовиставки – реінтеграція людей з інвалідністю у суспільство та привернення до них уваги оточуючих. Люди з інвалідністю також ведуть активне життя, вони мають таланти у багатьох справах. А ще, вони мають надзвичайну силу духу.

Кілька десятків фотографій зображають яскраві моменти з життя людей з інвалідністю. Фотовиставка демонструє надзвичайну силу волі, прагнення людей до повноцінного життя в соціумі, а найголовніше те, що інвалідний візок – не вирок.

Організатори сподіваються, що дана виставка спонукатиме полтавців бачити в людях з інвалідністю, перш за все, особистість.

У матеріалі використані фотографії, представлені на виставці.




Перейти до вмісту