Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

У Полтаві утворилася загроза підтоплення окремих територій

У Полтаві утворилася загроза підтоплення окремих територій

Внаслідок інтенсивних опадів, протягом останніх трьох днів на території Полтави, утворилася загроза підтоплення окремих територій.

Сьогодні, у результаті проведення моніторингу підтоплення територій міста, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради виявили, що внаслідок інтенсивного випадіння опадів у вигляді дощу виникла загроза підтоплення житлових будинків та споруд на території Подільського району міста.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради оперативно організувало комплекс робіт з відкачування поверхневих вод з території домоволодінь Подільського району: вул. Півненка, 4,8; вул. Середня 1; Микитський провулок 20,22; Велико-Рогізнянська 13,15; Кармелюка 39, чим унеможливили нанесення значної шкоди здоров’ю мешканців та їх майну.

З огляду на погодні умови, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до керівників суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності та підпорядкування, мешканців приватного сектору провести роботи по своєчасному прочищенню систем поверхневого водовідведення (каналізаційних мереж та іншого) на власних і прилеглих територіях, забезпечити безумовний пропуск води.

Своєчасне проведення вищезазначених заходів дозволить забезпечити безаварійне проходження дощових вод.

Перейти до вмісту