Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

У Полтаві продовжують демонтувати рекламні конструкції на Європейській

У Полтаві продовжують демонтувати рекламні конструкції на Європейській

У Полтаві продовжується демонтаж незаконно встановлених рекламних конструкцій. Так, сьогодні комісія у складі представників управління житлово-комунального господарства, інспекції по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста, підприємств комунальної галузі, депутатів міської ради здійснила демонтаж рекламної вивіски «Аптека оптових цін» по вулиці Європейській. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

– Загалом, комісія визначила близько 80 таких незаконно встановлених конструкцій по місту, які будуть демонтовані в найкоротші терміни, – зазначив інспектор І категорії Віталій Соломій з КП «Полтава–сервіс».

Начальник інспекції по контролю за благоустроєм, санітарним та екологічним станом міста звертається до підприємців із нагадуванням: розміщення та утримання конструкцій зовнішньої реклами, вивісок та вказівників проводиться відповідно до «Порядку розміщення зовнішньої реклами та спеціальних конструкцій для розміщення зовнішньої реклами в місті Полтава». Підставою для розміщення вивісок, вказівників, штендерів є паспорт, виданий в установленому порядку уповноваженим комунальним підприємством «Полтава-сервіс». Самовільно встановлені конструкції зовнішньої реклами, вивіски, вказівники, покажчики, штендери та інші рекламні засоби підлягають демонтажу.

Перейти до вмісту