Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві поліція затримала жінку, яка розповсюджувала “важкі” наркотики

У Полтаві поліція затримала жінку, яка розповсюджувала “важкі” наркотики

Учора у Полтаві оперативники Управління протидії наркозлочинності поліції Полтавщини, за процесуального керівництва Полтавської місцевої прокуратури, задокументували факт збуту наркотичної речовини місцевою мешканкою.

Встановлено, що 31-річна жінка, яка раніше вже притягувалася до кримінальної відповідальності, виготовляла та збувала наркотики у підвальному приміщенні одного із житлових будинків, повідомляють у поліції.

У ході проведення документування злочинної діяльності за раніше відкритим кримінальним провадженням та подальших оперативно-слідчих дій поліцейські виявили у фігурантки шприци з рідиною, схожою на опій ацетильований та паперові згортки з речовиною, схожою на канабіс.

Під час обшуку підвального приміщення було виявлено приладдя для виготовлення психотропних речовин та прекурсори. Речові докази вилучені.

31-річну жінку затримали та оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів особою, яка раніше вчиняла наркозлочин). Вирішується питання про обрання судом міри запобіжного заходу, тривають слідчі дії.

Відповідно до чинного законодавства, санкція частини 2 статті 307 передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Перейти до вмісту