Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві найкращі молоді працівники різних галузей отримали відзнаку “Молодь року- 2017”

У Полтаві найкращі молоді працівники різних галузей отримали відзнаку “Молодь року- 2017”

Учора у Палаці дозвілля “Листопад” полтавців зібрала церемонія нагородження “Молодь року-2017”. Талановиті педагогічні та медичні працівники, успішні та завзяті спортсмени, обдаровані працівники культури, кмітливі наукові працівники та по-справжньому працьовиті представники промислової галузі брали участь в конкурсі та виборювали звання найкращих серед кращих.

Цьогоріч церемонія нагородження “Молодь року” відбулася уже вшосте. Традиційно захід проходив під патронатом Полтавського міського голови Олександра Мамая. Очільник міста зауважив, що Полтава — місто, потенціал якого закладений саме в молоді. Доказ тому – успіхи та здобутки на рівні держави у навчанні, спорті, громадській діяльності:

Дуже приємно, що з кожним роком все більше молодих людей, охочих взяти в ньому участь. Більше того, з кожним роком молодь міста все більше вражає своїми здобутками. Сьогодні серед номінантів люди, які прославляють Полтаву на всю Україну, Європу та, навіть, увесь світ! Люди, які своєю працею доводять, що майбутнє нашої країни в надійних руках. Їхні знання, здібності та успіхи — неймовірні!

Успішна молодь міста боролася за перемогу в 7 номінаціях. Окрім цього, було вручено відзнаку “Гордість міста”. Відзнаки в кожній з номінацій переможці отримали з рук відомих полтавців.

Цьогоріч “Гордістю міста” став полтавський спортсмен, Чемпіон Європи та світу з боксу Олександр Хижняк:

Я безмежно вдячний за цю нагороду! Це неочікувано і дуже приємно, – звернувся до усіх присутніх в залі Олександр Хижняк. – Для мене це не просто нагорода, а справжнє визнання полтавців. Це надихає на подальшу працю, на нові здобутки. Я обіцяю, що і надалі буду старатись, аби про Полтаву та Україну на світовій арені почули ще не один раз!

Особисто привітав молодого спортсмена та вручив йому відзнаку міський голова Олександр Мамай.

Кращим молодим науковим працівником” цьогоріч стала працівниця Полтавської державної аграрної академії Альона Лесюк.

Переможцем у номінації “Кращий молодий працівник в галузі культури” став старший науковий співробітник “Державного історико-культурного заповідника “Поле Полтавської битви” Віктор Мирошник.

Титул “Кращого молодого працівника у промисловій галузі міста” здобув начальник технічного відділу “Полтавагазвидобування” Костянтин Косяков.

Спортсменом року” обрали майстра спорту з тхеквондо, вихованця Полтавської дитячо-юнацької спортивної школи № 4 Вадима Боярина.

Прикладом відваги” цьогоріч став начальник управління патрульної поліції м. Полтава Віталій Мельничук. У липні цього року він очолив операцію по затриманню озброєного правопорушника та виконав його успішно, без жодних жертв.

Нагороду “Кращий молодий педагогічний працівник” виборов учитель біології Полтавської спеціалізованої школи № 39 Іван Єзерський.

Найкращим молодим медичним працівником” став завідувач віддленням анастезіології та інтенсивної терапії міського клінічного пологового будинку м. Полтава Петро Терів.

Переможці усіх номінацій отримали спеціальні призи та подарунки. Так, кожному була вручена статуетка церемонії “Молодь року — 2017”, диплом переможця та сертифікат на отримання грошової винагороди від міського голови у сумі 2500 гривень. Окрім цього, переможці отримали сертифікат на суму 500 гривень для відпочинку в “Коморі” – першій галушковій мануфактурі; сертифікат на суму 350 гривень для придбання товарів в мережі магазинів “Стрекоза-сікрет”; ексклюзивний пам’ятний подарунок від компанії “Оболонь”.

Найнеочікуванішим сюрпризом для усіх цьогорічних учасників конкурсу “Молодь року” став подарунок від міського голови Олександра Мамая — подорож на двох до Львова.

Протягом урочистого вечора для усіх переможців та глядачів виступатимуть найкращі співаки, вокальні та хореографічні колективи міста. Так, на усіх присутніх чекають запальні та яскраві виступи Вокального тріо “JAZZ’уні”, співаків Е. Вілонжі та А. Богданової, О. Клименко, Л. Супрунової, С. Кулініч, Д. Ревеки, хореографічних колективів Dance family “Spirit”, “Skyline dance school”, “Soul dance”.

Перейти до вмісту