Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У “Лікарні інтенсивного лікування “Кременчуцька” відкрили аптечний пункт

У “Лікарні інтенсивного лікування “Кременчуцька” відкрили аптечний пункт

Сьогодні  у  приміщенні КНМП «Лікарня інтенсивного лікування «Кременчуцька»,  колишній поліклініці №4, що на Молодіжному по вул. Лесі Українки, 80, відкрито аптечний пункт комунальної аптеки.

За словами Віталія Малецького,  відкриття цього об’єкту  було дуже важливим, адже до цього часу на Молодіжному не було жодного аптечного пункту КП «Аптека № 90», повідомляють у міській раді.
Відтепер у жителів мікрорайону з’явиться можливість отримувати у ній препарати за державною програмою «Доступні ліки» та міською «Доступна аптека» безкоштовно або зі знижкою. Кошти на облаштування цього аптечного пункту були виділені з міського бюджету.
Керівник міста також зазначає, що у найближчих планах кременчуцької міської влади – відкриття аптечних пунктів комунальної аптеки на Ревівці, на Лашках, а також  у дитячій лікарні.  Віталій Малецький говорить, що наразі ведеться ремонт приміщення майбутньої амбулаторії на Ревівці, поряд з яким можна відкрити невеликий аптечний пункт, де б мешканці мікрорайону мали можливість придбати невеликий асортимент найнеобхідніших ліків, не витрачаючи час  і  гроші, щоб їхати за ними у місто.  

 

Перейти до вмісту