Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Прес-конференція щодо проведення у Полтаві міського конкурсу образотворчого мистецтва серед дітей шкільного віку «Права людини очима дітей»

Прес-конференція щодо проведення у Полтаві міського конкурсу образотворчого мистецтва серед дітей шкільного віку «Права людини очима дітей»

14 грудня о 10: 00 в прес-центрі ОКІА «Новини Полтавщини» (м. Полтава, вул. Соборності, 45, кім. 517) відбудеться прес-конференція щодо проведення у м. Полтаві міського конкурсу образотворчого мистецтва серед дітей шкільного віку «Права людини очима дітей».

Під час заходу представники ЗМІ дізнаються про основну мету та умови проведення Конкурсу, які основні вимоги до конкурсних робіт, хто може взяти участь у Конкурсі та як відбуватиметься визначення переможців та їх нагородження.

Участь у прес-конференції візьмуть представники організаторів Конкурсу: перший заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Микола Лахижа, директор Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Бубир, начальник відділу реалізації молодіжної політики Управління сім”ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради Анатолій Павленко, старший інспектор з особливих доручень відділу Уповноважених Голови Національної поліції з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності Наталія Мельничук, директорка Полтавської дитячої художньої школи Ірина Конопля.

Під час заходу представники мас-медіа зможуть поставити питання організаторам Конкурсу.

Окрім того, представники ЗМІ дізнаються про особливості проведення заходів на Полтавщині у рамках Всеукраїнського тижня права, який відбувся з 4 по 10 грудня.

Запрошуємо журналістів взяти участь у заході та сприяти у його висвітленні в ефірі телерадіокомпаній, шпальтах газет, сторінках електронних видань.

Перейти до вмісту