Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавські рятувальники роз’яснили керівникам шкіл вимоги пожежної безпеки під час підготовки та святкування Новорічних свят

Полтавські рятувальники роз’яснили керівникам шкіл вимоги пожежної безпеки під час підготовки та святкування Новорічних свят

Учора співробітники Полтавського міськрайонного управління ГУ ДСНС України у Полтавській області під час наради керівників загальноосвітніх навчальних закладів Полтавського району провели для присутніх інструктаж з питань пожежної безпеки під час підготовки та святкування Новорічних свят. Про це повідомили в УДСНС України у Полтавській області.

Під час виступу, рятувальники розповіли правила безпеки життєдіяльності, зокрема і пожежної безпеки. Також, нагадали правила користування піротехнічними виробами, правила поводження на льоду.

Фахівці Служби порятунку «101» наголосили, що під час проведення заходів, приміщення повинні в повному обсязі бути забезпеченими первинними засобами пожежогасіння, а кількість відвідувачів не повинна перевищувати норму, яка встановлена нормативними документами, також прикрашати новорічну ялинку необхідно тільки виробами з матеріалів, які дозволені правилами пожежної безпеки.

Варто додати, що напередодні Новорічних та Різдвяних свят подібні профілактичні бесіди з представниками навчальних закладів та закладів культури проводяться у всіх районах області.

Перейти до вмісту