Ви тут:
Культура Суспільство Україна 

Перемогу на “Голосі. Діти – 4” здобула підопічна MONATIK

Перемогу на “Голосі. Діти – 4” здобула підопічна MONATIK

На дитячому вокальному проекті перемогу здобула Данелія Тулєшова.

Учора на телеканалі “1+1” відбувся святковий різдвяний ефір найбільш масштабного дитячого вокального проекту “Голос. Діти”, повідомляє ТСН.

У рамках фіналу шляхом телефонного та SMS голосування Україна обрала переможницею четвертого сезону підопічну мультиартиста MONATIK Данелію Тулєшову.

Окрім гордого звання “дитячого голосу країни”, найсильніша вокалістка проекту отримала 3-місячну ротацію на “Нашому радіо”, а також подорож на вікенд до “Disneyland Paris”.

У прямому ефірі Данелія Тулєшова виступила з сольною піснею Spectrum від Florence + The Machine, а також разом зі своїм напарником по команді і зірковим тренером MONATIK виконала хіт “Мудрые деревья”. Піснею, яка підкорила українців, та принесла перемогу юній вокалісті стала “Не твоя війна” гурту “Океан Ельзи”.

Данелія Тулєшова (10 років)

Данелія присвячує весь свій вільний час творчому розвитку. Так, з 5 років дівчинка перестала гуляти у дворі з дітьми: було занадто багато уроків у школі. А після того, як півтора роки тому Данелія почала займатися вокалом з викладачем, і зовсім забула, що таке відпочинок і втратила друзів у класі. Саме тому на “Голос.Діти-4” талановита вокалістка прийшла, щоб знайти справжню дружбу.

Цікаво, що виступ зі “сліпих прослуховувань” учасниці потрапив у тренди YouTube і за декілька днів набрав майже два мільйони переглядів.

Перейти до вмісту