Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Глобинщині провели свято інтелекту, гідності та таланту

На Глобинщині провели свято інтелекту, гідності та таланту

Днями в актовій залі Глобинської гімназії №1 ім. В.Є. Курченка відбулася офіційна зустріч міського голови Станіслава Джуся з обдарованими  учнями шкіл та гімназій, переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів та олімпіад.

На початку зустрічі для учнів та гостей була презентована відеорозповідь про  Глобинську об’єднану територіальну громаду, про її надбання та основні напрямки роботи.

Зі словами привітання до присутніх звернувся міський голова Станіслав Джусь, висловивши подяку за наполегливу працю дітям та їх наставникам на шляху до здійснення мрій та за вміння досягати високих результатів. Водночас наголосив, що керівництво громади, в свою чергу, завжди буде сприяти  та допомагати юним талантам. З цією метою планується створення молодіжного парламенту при міській раді, аби юні жителі громади,  вже зараз, могли долучатися до вирішення важливих питань соціально-економічного розвитку громади, про що повідомив міський голова під час виступу.

Слова привітань та настанов пролунали і від запрошених почесних гостей.

Наприкінці зустрічі міський голова вручив відзнаки міської ради «юній еліті» нашої громади, їх вчителям і наставникам, та повідомив, що до кінця року їм буде виплачено фінансові винагороди на загальну суму 130 тис. 800 грн.

З вітальним словом та музичним привітанням виступила і голова районного учнівського парламенту, учениця Глобинської гімназії №1 ім.В.Є.Курченка  Дарина Шутька.

«Майбутнє нашої держави у ваших руках! Ми впевнені, що в майбутньому ви виправдаєте всі наші сподівання і надії, що ви завжди будете не байдужими до своєї родини, до свого міста, до своєї громади і України. І ми впевнені, що ви будете надійними продовжувачами справи своїх батьків, своїх вчителів і наставників» – завершила зустріч заступник міського голови Галина Токаренко.

Перейти до вмісту