Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Малюків Кременчуцького обласного спеціалізованого будинку дитини привітали із Днем Святого Миколая

Малюків Кременчуцького обласного спеціалізованого будинку дитини привітали із Днем Святого Миколая

У Кременчуцькому обласному спеціалізованому будинку дитини відбулося свято до Дня Святого Миколая.

Сьогодні у закладі виховується більше 80 малюків. Численні гості, серед яких міський голова Віталій Малецький, заступник міського голови Ольга Усанова, депутат Полтавської обласної ради Василь Хоменко, голова Кременчуцького міського Комітету молодіжних організацій, керівник апарату міського голови Світлана Пищита, представники підприємств, установ та організацій міста, а також волонтери  Молодіжного Парламенту Кременчука  завітали до малюків, щоб привітати кожного з цим святом. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Малеча та колектив будинку дитини підготували для гостей чудову казку, у якій, як завжди, перемогло добро, і до дітей завітав на свято сам Святий Миколай.
Міський голова Віталій Малецький привітав всіх присутніх з Днем Святого Миколая. Він побажав усім добра і миру, а кожній дитині – знайти люблячу родину. Він подякував працівникам будинку дитини за те, що вони кожного дня, кожної хвилини  зігрівають любов’ю і теплом своїх сердець малюків, які залишилися без батьків.  Від міської влади керівник міста подарував будинку дитини  бойлер та пилосос. А волонтери Молодіжного Парламенту Кременчука привезли для дітей  памперси, солодкі подарунки та іграшки.
Керівник Кременчуцького обласного спеціалізованого будинку дитини Наталія Лях подякували міській владі та всім гостям, які цього дня завітали до закладу,  за постійну увагу і турботу.


Перейти до вмісту