Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Маленьких пацієнтів дитячої міської клінічної лікарні привітали з Днем Святого Миколая

Маленьких пацієнтів Полтавської дитячої міської клінічної лікарні привітали з Днем Святого Миколая

Сьогодні у День Святого Миколая, міський голова відвідав діток, які знаходяться на лікуванні в дитячій міській клінічній лікарні. Очільник міста зауважив, що, не дивлячись на обставини, що склалися, кожна дитина має право на свято. Тож, традиційно вітав малечу, що зустрічає по-справжньому казкове свято не в колі своєї родини.

“Діти мають знати – які б не склалися обставини, про них піклуються, – зауважив Олександр Мамай. – Сьогодні найголовніше те, що усі вони перебувають в комфортних умовах, їм надають лікарські послуги висококваліфіковані медичні працівники. Та, які б гарні умови тут не були, а на свято усі вони мріють про казку. Тож, цю казку ми їм і хочемо подарувати”.

Святкове дійство відвідали і маленькі пацієнти офтальмологічного відділення. Завідувач Валентина Малікова зауважила – приємно, що міська влада дбає про кожну дитину та щорічно влаштовує малечі новорічні сюрпризи:

“Дуже багато дітей у нас. Ті, які хронічно хворі і які лікуються кожного року. Вони дуже радіють новорічним заходам та подарункам. Такі сюрпризи дарують святковий настрій. А він, в свою чергу, сприяє швидшому одужанню”.

На малечу чекала справжня святкова програма. Зичив міцного здоров’я, щастя та родинного тепла і сам Микола Чудотворець. Дітки розповіли, що навіть тут, в лікарняних стінах, відчули справжній дух зимової казки.

Як і годиться, до дітей — не з пустими руками. Тож, окрім яскравих святкових емоцій усі діти отримали солодкі подарунки.

До тих, хто за станом здоров’я не зміг відвідати концерту програму, Олександр Мамай завітав особисто й також передав подарунки від Миколи Чудотворця.

Загалом, нині у дитячій міській клінічній лікарні перебувають понад 330 дітлахів.

Перейти до вмісту