Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавську бібліотеку-філію №7 визнали провайдером освіти для дорослих

Полтавську бібліотеку-філію №7 визнали провайдером освіти для дорослих

Влітку у відповідь на оголошення громадською організацією «Українська асоціація освіти дорослих» та DVV International ( Німецького об’єднання народних університетів) про наміри проведення Міжнародного Форуму «Навчання для людей поважного віку: досвід і перспективи», колектив бібліотеки-філіалу №7 Полтавської міської ЦБС надіслав проект про створений при бібліотеці центр навчання та дозвілля для людей поважного віку Полтави для участі в конкурсі учасників «Загальноукраїнського конкурсу кращих проектів у сфері освіти дорослих».

На Форум неформальної освіти дорослих «Освіта дорослих і розвиток громадянського суспільства», який відбувся 2-3 листопада у Національному центрі ділового і культурного співробітництва «Український дім» (м.Київ), було запрошено завідуючу бібліотекою-філіалом №7 Заливчу Л.О. Вона отримала сертифікат учасника першого Загальноукраїнського конкурсу кращих проектів у сфері освіти дорослих в рамках Європейського року освіти дорослих-2017 за етноосвітній проект «Цілющі джерела українських традицій», повідомляють в Управлінні освіти.

У Форумі також взяли участь представники різних регіонів України та міжнародні експерти з Німеччини, Латвії, Білорусі, Данії. Учасниками були визначені перспективи розвитку неформальної освіти, відбулися численні майстер-класи, проведені презентації історії успіху учасників Форуму.

Перейти до вмісту